Ο Chef

Slide1

ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Ο Pastry Chef Κοσμάς Μαρίνος είναι γνωστός για το πάθος του και την τελειομανία στο να εξελίσσει την τέχνη του στη ζαχαροπλαστική, που με τόσο αγάπη υπηρετεί εδώ και χρόνια.

Έχει εργαστεί με επιτυχία ως καθηγητής στα ΙΕΚ και σε μεγάλα και αξιόλογα εστιατόρια, όπως το Novikov στο Λονδίνο, το Nobu στην Αθήνα, ενώ τώρα εντυπωσιάζει με τις γλυκές του δημιουργίες στο Dubai, απ’ όπου μας μίλησε για τις εμπειρίες του αλλά και για τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής.

Στο εργαστήριο ετοιμάζονται καθημερινά κρουασάν και χειροποίητα ψωμιά, με αγαπημένες κλασικές γεύσεις καθώς και μοντέρνες,διεθνείς από την Κίνα, τη Μέση Ανατολή καθώς και τη Νότια Αμερική. Μία αυθεντική multi-ethnic μίξη από μυρωδιές, γεύσεις και αρώματα.

Ένα σημαντικό κομμάτι του εργαστηρίου Marinos Kosmas Pastry & Bakery αφορά τα άτομα με ειδικές διατροφικές ιδιαιτερότητες(vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς αυγά).

Υιοθετώντας μία υγιεινή και πιο καθαρή προσέγγιση στις συνήθειες και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων, ο ζαχαροπλάστης Μαρίνος Κοσμάς και η ομάδα του ξεπερνούν τους εαυτούς τους σε ότι έχει να κάνει με την γευστική απόδοση.